Učíme matematiku celé Česko!

Jsi už jen jeden krok od toho, abychom ti také pomohli s matematikou

Do konce března sleva 10% na naše doučování!

Připravíme na písemku z matiky, na maturitu, pomůžeme zlepšit známku, připravíme na přijímačky na gymnázia, SŠ, VŠ

logo2

Stačí nám zanechat kontaktní údaje a naše milé koordinátorky Tě budou co nejdříve telefonicky kontaktovat a společně s tebou zjistí

  • ideální frekvenci a intenzitu doučování
  • profil ideálního lektora přímo pro Tebe
  • Tvé časové možnosti doučování
  • Tvé požadavky na výuku a cíl doučování
  • Jaký balíček lekcí by byl pro tebe nejlepší

Koordinátorky Ti zavolají nejpozději do 24h ….

A pak se už můžeš těšit na první lekci!

Naše doučování je vždy s garancí kvality

Máte obavu, že když se Vám nebude doučování líbit a přijdete o peníze? Nemusíte! Protože je pro nás Vaše spokojenost na prvním místě, garantujeme Vaši spokojenost. Pokud by Vám doučování po první lekci nevyhovovalo, vrátíme Vám celou částku. Pokud zrušíte doučování do sedmi kalendářních dnů od první lekce, zaplatíte pouze vychozené lekce bez storno poplatku. Tak to pojďte klidně zkusit. Více informací o garanci kvality najdete v našich obchodních podmínkách.

Kde a jak doučujeme?

Reference klientů

Lenka Šlosserová
Lenka Šlosserová
2023-03-07
Vřele doporučuji !!! Úžasné jednání, možná domluva na požadavcích. Lektor Oskar - vysvětlí látku a je velmi vstřícný . No prostě bomba !!! Nelituji investovanych peněz.
Petra Šikolová
Petra Šikolová
2023-03-04
Dcera se připravuje od ledna na přijímací zkoušky, a to intenzivně. Slečna lektorka je vždy precizně připravena, s časovým předstihem vždy pošle informace k výuce, co vytisknout, z čeho se budou připravovat apod. Matiku skvěle vysvětlí, dokonce i matikář si všiml, že dcera dost zabrala a chválí ji i v různých přístupech, kterými se výsledku dopracuje. Za nás paní lektorka je skvělá a snad zvládnou probrat vše, co je k přijímačkám potřeba. Pokud se na školu dostaneme, v září budeme pokračovat v doučování, protože prvák je náročný ( známe to všichni). Moc tímto děkujeme.
Norther
Norther
2022-08-31
Skvělý přístup,vstřícná komunikace.Mé poděkování patří i panu Jadrnému,za za výborné jednání .Syn zvládl zkoušku z matematiky díky lektorce Lucii.Příjemná,milá a trpělivá.Doporučuji!
Adam Kralovic
Adam Kralovic
2022-08-28
Lektoři z doucsematiku mi ukázali, že matematika je vcelku jednoduchá na pochopení. Spolehlivě mě provedli úskalími trigonometrie a planimetrie. Doporučuji všem.
Romana Pavlů
Romana Pavlů
2022-08-27
Dcera se doučovala zatím pouze měsíc na konci školního roku - hodně chyběla, tak to bylo hlavně kvůli pololetce. Lektorka super, vždy připravená, příjemná, dcera spokojená. Od září pokračujeme, nyní už to bude příprava na přijímačky na SŠ. Jsme moc rádi, že jsme toto doučování našli. Můžeme jen doporučit.
projektinrr
projektinrr
2022-04-28
Velice rychlá organizace doučování. První lekce byla hned první den. Lektorka báječná!
Radana Koštialiková
Radana Koštialiková
2022-04-22
Syn se ocitl v nouzi po nepovedené písemce z matematiky, po které mu hrozilo, že propadne a nepustí ho k maturitě. Na doučení se látky za pololetí tak říkajíc z nuly na sto (nebo minimálně na padesát) měl přesně osm dní, z kterých byly čtyři dny volna (Velikonoce). Díky velké vstřícnosti organizátora kurzů a flexibilitě a šikovnosti paní lektorky se mu podařilo požadavkům dostát, což považuji téměř za zázrak. Moc děkuji a všem doporučuji Radka Koštialiková
Petra Džupinová
Petra Džupinová
2022-03-13
Můžu jen doporučit, jsme velmi spokojeni. Super přístup. Moc děkujeme.
Adam Skocdopole
Adam Skocdopole
2022-03-12
Vřele doporučuji👍

Dokonce online výuka může být velice efektivní

Naše statistiky

10964+

Odučených prezenčních lekcí

42140+

Odučených online lekcí

740+

Pomohli jsme žákům

80+

Lektorů po celé ČR

přes 95%

Úspěšnost u CERMAT testů

Chcete nezávazně poptat doučování a zjistit více informací?

Stačí nám zanechat kontaktní údaje a naše milé koordinátorky Tě budou co nejdříve telefonicky kontaktovat. Vše vysvětlí a poradí.


Pozor SLEVA až 15% na první balíček lekcí + Kompletní eLearning program na přijímačky 4leté a 8leté MA+ČJ s testy nanečisto v hodnotě 4500 Kč ZDARMA

Platí pro všechny naše nové studenty. Nabídka je časově omezena.

*akce platí  jen do 31.10.2024

ZAVOLEJTE NÁM

Testovací lekce